| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
sabih Site Admin
|
Tarih: Çrş Hzr 20, 2007 10:20 pm Mesaj konusu: Klip için birşey aklıma geldi yav |
|
|
Bugün yine aynı şeye sinir oldum. Belki klasik olacak ama: Bu otoyollarda trafik sıkıştığında emniyet şeridinden gidenlere ve daha fenası polislerin bu o.....larına seyirci kalmasına birmilyonsekizyüzbindokuzyüzkırkikinci kez sinir oldum ve kendimi ezik bir hıyar gibi hissettim. Acaba benzer sinir olduğumuz ve bıktıran şeyleri herkes bir kamera ile görüntülese (cep telefonu mesela ). Bunları mail ya da msn aracılığıyla bana gönderseniz ve de montajla "bıktım" şarkısına bir klip oluştursak. İstediğim şey çok zor mu? Diye kendime soruyorum, bilmiyorum.
Mesela "kuyruklar, trafik, şehrin içine sı...nlar, çöp konteynerleri, kalabalık, vs vs ne biliim işte???"  |
|
| Başa dön |
|
 |
auze
|
Tarih: Pts Hzr 25, 2007 5:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
film konusunda bizzat yardımcı olmak isterdim, ama maalesef...
(biliyorum, simdi ukalalık etme diyceksin, abimsin, dersin de walla)
ama fikir bence çok güzel!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
sabih Site Admin
|
Tarih: Pts Hzr 25, 2007 10:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sen klibi falan boşver Altan'ım Üze' m canım abiiim. İkinci albümün kapak tasarımını ufaktan kurgulamaya başla. Ooff başına daha ne çoraplar öreceğim senin. |
|
| Başa dön |
|
 |
Groover
|
Tarih: Pzr Tem 01, 2007 4:05 am Mesaj konusu: |
|
|
Emniyet şeridi ayıları onlar.. Türkiye'de emniyet şeridinin mantığını dahi kavrayamamış insanlar.. Nefret ediyorum hepsinden. Bi akıllı memlekette onlar kaldı sanki..
Benim bir diger sinir oldugum şey de ambulansların trafikte maruz kaldıgı ayılıklar. Ambulans geldiginde trafik yogunsa eger sag şerit bekler ilerlemez ve onune geçmesi için sol şeritteki araca yol verir, çünkü sol şeritten o aracın arkasından ambulans gelir, haliyle ona yer açılması gerekir. Bizim hanzolar zaten akmayan trafikte "Nasılsa benim şeridim degil" diyerek onune bakıp yoluna devam ediyor. Ben bu insanlara da çok kılım.. (bkz. bi kaşıkta insan bogma)
Bir de müziksever insanlarız çok fazla müzik sesini araba içinde açmayalım, arkadan gelen bir ambulansın sirenini duyamayabilir, ve o aracın içindeki birinin hayatına mal olabilecek bi ihmale sebep olabiliriz. Ben bir defa bu duruma düştüm siz düşmeyin. İnanın ne kadar üzüldügümü ve utandıgımı size anlatamam..
Eger böyle bi klip fikrin varsa bunların hepsini klibinde kullanabilirsin sabih abi telif hakları senin, umarım fikir bazında yardımcı olabilmişimdir. _________________ Cahil insan davul gibidir. Sesi çok çıkar ama içi boştur.. |
|
| Başa dön |
|
 |
sabih Site Admin
|
Tarih: Pzr Tem 01, 2007 12:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Ben emniyet şeridi ayılarını kıskanıyorum içten içe. Acaba bende de bastırılmış anarşist duygular mı var? Herifler kural mural takmıyorlar ama onlara hiç birşey olmuyor. Ben kırk yılda bir kurala uymasam anında enseleniyorum. Onlar gibi olamıyorum. Sadece sinir olmakla kalıyorum. Onlar belki de benden daha mutlular bu bağlamda. Çünkü sinir olmuyorlar büyük ihtimalle. |
|
| Başa dön |
|
 |
|