| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
sabih Site Admin
|
Tarih: Pts Tem 23, 2007 2:13 pm Mesaj konusu: Yeni Albüme başladık |
|
|
Artık zamanı geldi mi ne? Gelmediyse bile biz yine de yeni bir albüme başladık. Haber olarak ana sayfada biraz daha detay var olay hakkında. Ben kendi kafamda bir akış planladım ama önerilere açığım. Mesela: "Sen bu işi bırak, ilki neydi ki ikincisi ne olsun", gibi eleştirel öneriler kesinlikle dikkate alınmayacaktır. "Siz çok iyisiniz, zaten biz de ikinci albümü hasretle bekliyoruz, müziğinizi özlemiştik.." gibi yapıcı öneriler fazlasıyla değerlendirmeye alınacaktır. Mesela az da olsa RA parçalarından bir küçük bukle koymayı düşünüyorum, hangileri acaba? |
|
| Başa dön |
|
 |
auze
|
Tarih: Cum Ağu 03, 2007 3:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
silly words'ü wizard ile harmanla, içine bir tutam amy, azıcık crystal mirror, alabildigi kadar city life kat, soguduktan sonra üzerine bir parça sweet home sosu gezdir. yeme, fakat yanında yat....
ben sahsen mest olabilirim böyle bir seye. lakin bizim çeyrek yüzyıl önce icra ettigimiz parçalar bugün kaç kisinin umurunda olur bilemem.
"nostaljik bonus track" olarak bisey koyabilirsin belki, ama senden yepisyeni "sabih cangil parçaları" dinlemeyi yeglerim sahsen.
sen, ya da digerleri ne düsünür bilmem ama benim naçizane sahsi fikrim budur. ama madem burası bir forum. oturup tartısılır da bu konu.
sonuçta da senin dedigin olur! (demokrasi var di mi?)
ama yine de bilmek isterim yeni albümün içerigini. hele onun da dizaynını yapacaksam, herkesten önce bilmek isterim.
herkese sevgiler uzaklardan!
altan |
|
| Başa dön |
|
 |
sabih Site Admin
|
Tarih: Pzr Ağu 05, 2007 12:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
| İçerik şööle gibi: Eski parçalardan R. Fever, Rock this city, Midnigt l. man belki de fool fool var. En azından davul kayıtlarını yaptık. Bazıları türkçe olabilir. Eğer umudumuz var gibi içime sinerse. Diğer parçalar yeni olacak. Bazıları şu anda var. Bazıları kafamda proje halinde. Hadi hayırlısı. Şu anda başka bişii diyemiyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
sabih Site Admin
|
Tarih: Prş Tem 10, 2008 8:57 pm Mesaj konusu: Stüdyoooo ooof ooof |
|
|
| Stüdyom oooof, oooof, oooof diyorum. Ve başka bir şey söylemiyorum. |
|
| Başa dön |