Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sabihcan/public_html/forum/includes/auth.php:328) in /home/sabihcan/public_html/forum/includes/sessions.php on line 254

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sabihcan/public_html/forum/includes/auth.php:328) in /home/sabihcan/public_html/forum/includes/sessions.php on line 255

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sabihcan/public_html/forum/includes/auth.php:328) in /home/sabihcan/public_html/forum/includes/page_header.php on line 479

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sabihcan/public_html/forum/includes/auth.php:328) in /home/sabihcan/public_html/forum/includes/page_header.php on line 485

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sabihcan/public_html/forum/includes/auth.php:328) in /home/sabihcan/public_html/forum/includes/page_header.php on line 486
www.sabihcangil.com :: Başlık görüntüleniyor - Yeni Albüme başladık

Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın
Yeni Albüme başladık

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.sabihcangil.com Forum Ana Sayfa -> Güncel Olaylar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
sabih
Site Admin

MesajTarih: Pts Tem 23, 2007 2:13 pm    Mesaj konusu: Yeni Albüme başladık Alıntıyla Cevap Gönder

Shocked Artık zamanı geldi mi ne? Gelmediyse bile biz yine de yeni bir albüme başladık. Haber olarak ana sayfada biraz daha detay var olay hakkında. Ben kendi kafamda bir akış planladım ama önerilere açığım. Idea Mesela: "Sen bu işi bırak, ilki neydi ki ikincisi ne olsun", gibi eleştirel öneriler kesinlikle dikkate alınmayacaktır. "Siz çok iyisiniz, zaten biz de ikinci albümü hasretle bekliyoruz, müziğinizi özlemiştik.." Twisted Evil gibi yapıcı öneriler fazlasıyla değerlendirmeye alınacaktır. Mesela az da olsa RA parçalarından bir küçük bukle koymayı düşünüyorum, hangileri acaba?
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
auze

MesajTarih: Cum Ağu 03, 2007 3:12 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

silly words'ü wizard ile harmanla, içine bir tutam amy, azıcık crystal mirror, alabildigi kadar city life kat, soguduktan sonra üzerine bir parça sweet home sosu gezdir. yeme, fakat yanında yat....

ben sahsen mest olabilirim böyle bir seye. lakin bizim çeyrek yüzyıl önce icra ettigimiz parçalar bugün kaç kisinin umurunda olur bilemem.
"nostaljik bonus track" olarak bisey koyabilirsin belki, ama senden yepisyeni "sabih cangil parçaları" dinlemeyi yeglerim sahsen.
sen, ya da digerleri ne düsünür bilmem ama benim naçizane sahsi fikrim budur. ama madem burası bir forum. oturup tartısılır da bu konu.
sonuçta da senin dedigin olur! (demokrasi var di mi?) Very Happy

ama yine de bilmek isterim yeni albümün içerigini. hele onun da dizaynını yapacaksam, herkesten önce bilmek isterim.

herkese sevgiler uzaklardan!
altan
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
sabih
Site Admin

MesajTarih: Pzr Ağu 05, 2007 12:56 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

İçerik şööle gibi: Eski parçalardan R. Fever, Rock this city, Midnigt l. man belki de fool fool var. En azından davul kayıtlarını yaptık. Bazıları türkçe olabilir. Eğer umudumuz var gibi içime sinerse. Diğer parçalar yeni olacak. Bazıları şu anda var. Bazıları kafamda proje halinde. Hadi hayırlısı. Şu anda başka bişii diyemiyorum.
Başa dön
sabih
Site Admin

MesajTarih: Prş Tem 10, 2008 8:57 pm    Mesaj konusu: Stüdyoooo ooof ooof Alıntıyla Cevap Gönder

Stüdyom oooof, oooof, oooof diyorum. Ve başka bir şey söylemiyorum.
Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.sabihcangil.com Forum Ana Sayfa -> Güncel Olaylar Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Sabih Cangil © 2007 phpBB